Φύλαξη σκαφών

Στις εγκαταστάσεις της TKS MARINE το σκάφος σας μπορεί να ξεκουραστεί για το χειμώνα και για όσο εσείς προετοιμάζετε το επόμενο ταξίδι σας.

Εγκαταστάσεις Πάρκινγκ για Σκάφη

Σε έναν καλαίσθητο και εύκολα προσβάσιμο χώρο, έκτασης 18 στρεμμάτων, λίγα μόλις μέτρα από την ακτή, δημιουργήσαμε πάρκινγκ για σκάφη χωρητικότητας 150 θέσεων, για σκάφη μήκους έως και 20 μέτρα (60 feet). Το πάρκινγκ λειτουργεί όλο τον χρόνο. 

Για κάθε σκάφος που φιλοξενείται στο πάρκινγκ μας, οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, ώστε να εκτελεστούν τυχόν εργασίες όταν αυτές απαιτούνται. Επίσης κατά την ολιγοήμερη διαμονή τους μέχρι την αναχώρησή τους, μπορούν να απολαύσουν τον γεμάτο δέντρα κήπο μας και την παραλία που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά. Επίσης στον χώρο υπάρχουν οργανωμένα WC, μπάνια, αποδυτήρια και πλυντήρια ρούχων, καθώς και δωρεάν παροχή Wifi, ανέσεις που εξασφαλίζουν μια καλύτερη διαμονή.

Φροντίζοντας για την ασφάλεια και την ακεραιότητα των σκαφών των πελατών μας, ο χώρος είναι περιφραγμένος και παρακολουθείται 24 ώρες από κλειστό κύκλωμα καμερών.

0
Έτη εμπειρίας
0
Θέσεις Σκαφών
0
Στρέμματα έκταση
0
Ώρες Παρακολούθηση

Υψηλές Προδιαγραφές

Στις εγκαταστάσεις μας φιλοξενούμε για όσο διάστημα χρειαστεί: ταχύπλοα σκάφη, ιστιοφόρα, catamarans, σκάφη ανψυχής, sports yachts κτλ.

Το μέγεθος των σκαφών που μπορούμε να φιλοξενήσουμε είναι έως 20 μέτρα μήκος. Ο χώρος είναι υπαίθριος, αλλά παρέχεται έξτρα και η δυνατότητα τα σκάφη να προστατεύονται με ειδικό  υλικό επικάλυψης υψηλής ποιότητας & αντοχής. (Rhino Shrink Wrap)

Η επιφάνεια του εδάφους έχει προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να  γίνεται αποστράγγιση από τα νερά της βροχής και να παρέχει την απαραίτητη σκληρότητα ώστε να διευκολύνεται η μετακίνηση εντός του πάρκινγκ.

Parking κατάλληλο για:

Δείτε φωτογραφίες από τους χώρους μας:

Τεχνική Υποστήριξη Σκαφών
Η ΤΚS MARINE αναλαμβάνει την επισκευή και τα καθιερωμένα service των μηχανών αλλά και τον προληπτικό έλεγχο των σκαφών άμεσα, οργανωμένα και αξιόπιστα.

Είμαστε σε θέση να διασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία του σκάφους σας και να επιλύσουμε οποιοδήποτε τυχόν τεχνικό πρόβλημα προκύψει, βασιζόμενοι πάντα στην γνώση, την κατάρτιση και την πολυετή εμπειρία μας.
BOAT SERVICE